Koerier 096: Marcel Sangers, Superdagfondspecialist

Koerier 096:  Marcel Sangers, Superdagfondspecialist
Model: 096
Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs: € 25,00
Excl. BTW: € 25,00
Aantal:     - of toevoegen aan -   Verlanglijst
Product vergelijk

Koerier 96

SUPERDAGFONDSPECIALIST

Marcel Sangers, Eefde

In 2011 heeft superdagfondspecialist MARCEL SANGERS opnieuw uitgehaald op de vijf NPO-dagfondvluchten. Op vier van de vijf speelde hij op teletekst, met als hoogtepunt de 1 Edani behaalde. Deze wonderduif werd ook 1ᵉ Asduif Dagfond van afdeling 8 GOU, na de derde plaats op deze discipline in 2010. In dat jaar deed Marcel trouwens ook al van zich spreken op nationaal niveau, toen hij met Tom de 1ᵉ nationaal op Orléans behaalde.

Marcel is in 2007 verhuisd van Zutphen naar Eefde, waar hij het huis van Cees Suijkerbuik overnam. Hij zette er zijn droomaccommodatie neer, zowel voor het totaal weduwschap als voor het kweek- en jongeduivengebeuren, en ging van start. Vijf jaar, zolang dacht Marcel wel nodig te hebben om naar de top van de nationale dagfond door te stoten.

Maar de successen kwamen veel sneller, want al in 2009 behaalde hij de NPO-overwinning op Châteaudun. 2010 was ronduit een topjaar, dankzij de NPO-zege op Orléans met Tom en de nodige kampioenschappen van de Noordelijke Unie op de dagfond, waaronder de 1ᵉ Asduif met Buddahari. Oftwel: Marcels hokken, zijn duiven en zijn systeem waren top!

Voor de Koerier Special 2011 brachten wij in 2010 en 2011 meerdere bezoeken aan deze dagfondspecialist. In deze film geeft Marcel de nodige “dagfondgeheimen” prijs op het gebied van voeding, bijprodukten, training enzovoorts. Zijn doffers en duivinnen op totaal weduwschap moeten immers op scherp staan om de concurrentie met andere grote hokken aan te kunnen en ze vervolgens te verslaan.

Marcel neemt geen blad voor de mond als het om deze zaken gaat. We zijn er zeker van dat u ook met deze Koerier Special weer uw voordeel zult kunnen doen!

november 2011/ speelduur 120 + 17 minuten

Koerier Duivenfilms © 2024