Koerier 080: Team Eijerkamp

Koerier 080: Team Eijerkamp
Model: 080
Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs: € 30,00
Excl. BTW: € 30,00
Aantal:     - of toevoegen aan -   Verlanglijst
Product vergelijk

Koerier 80 (dubbel-dvd)

Achter de schermen bij Team Eijerkamp

Exclusief voor KoerierDuivenfilms opende Team Eijerkamp in 2007 de poorten van GREENFIELD STUD, de privé-accommodatie die doorgaans alleen toegankelijk is voor genodigden.

We openen met "Zwarte Zaterdag" (21 juli 2007), toen we met de voltallige familie Eijerkamp en talloze genodigden in stijgende spanning wachtten op de thuiskomst van de duiven van de loodzware vluchten nationaal München en NPO Freiburg.

Vervolgens nemen we het systeem Eijerkamp nader onder de loep. We liepen een hele dag mee met de twee hokverzorgers, Gerard Boesveld en Piet Schrijvers. Ze lieten ons alles tot in het kleinste detail zien, zoals het uitgebalanceerde Ovator-voersysteem, de combinatie van verduisteren & belichten bij de jongen en Gerards “nonnenhok”.

Ons derde bezoek gold de jongeduivenvlucht uit Chantilly. Vóór de aankomst van de jongen gaven Hans & Evert-Jan ons een rondleiding langs de riante penthouses voor de kwekers. Hier bekeken we alle topduiven, met inbegrip van het vliegend wonder Che en de Euro, de stamdoffer van Heremans-Ceusters, die onlangs werd verworven.

Om het beeld van Team Eijerkamp te completeren hebben we aan deze KoerierSpecial 2007, die maar liefst 125 minuten duurt, een tweede dvd van 75 minuten toegevoegd. Deze film over Team Eijerkamp uit 1998 is niet eerder als Koerier verschenen.

november 2007/ speelduur 125 + 75 minuten

Koerier Duivenfilms © 2024