Koerier 120: Wim Muller, "Mister Zilvervosje"

Koerier 120: Wim Muller, "Mister Zilvervosje"
Model: 120
Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs: € 25,00
Excl. BTW: € 25,00
Aantal:     - of toevoegen aan -   Verlanglijst
Product vergelijk

Koerier 120

"Mister Zilvervosje"

Wim Muller, Wilhelminadorp

De Koerierspecial van 2017 is gewijd aan de markante persoonlijkheid Wim Muller oftewel “Mister Zilvervosje”. Hij creëerde het moderne Aardenras met behulp van nieuwe kweektechnieken, die ontwikkeld zijn door professor Anker. Deze uitgekiende kweekmethode vind je terug op de hokken in Wilhelminadorp, waar alleen duiven zitten met het zuivere Muller-Barcelonabloed in de aderen, dat teruggaat op de Aardenduif.

Sinds het begin van zijn duivensportcarrière in 1970 heeft Wim Muller altijd zijn eigen weg gevolgd. Dankzij zijn eigenzinnigheid heeft hij zijn plaats aan de top van de internationale fondsport opgeëist. Zijn naam figureert in de rij van illustere grootheden als Antoon & Luci van der Wegen.

Barcelona is zijn ultieme uitdaging. De duiven worden vanaf hun geboorte opgeleid en getraind voor deze internationale hoogmis van de duivensport, onder het motto “hoe zwaarder, hoe beter”: juist bij heel zwaar weer komt de Mullerduif naar voren. Barcelona 2017 is hiervan een prachtig voorbeeld. Bij deze zwaarste Barcelona van de laatste dertig jaar draaide Wim zes duiven bij de eerste 100 nationaal:  14, 49, 50, 78, 85 en 95. We laten ze u alle zes zien.

Wim demonstreert zijn multifunctionele nest- annex weduwnaarsbak: superhandig. Verder ziet u zijn natuurlijke begeleidings- en voersysteem, dat simpel is en betaalbaar voor iedere beurs. Typisch Wim Muller!

Kortom, Koerier 120 is verplichte kost voor elke liefhebber, fondspeler of niet. Doe er uw voordeel mee!

november 2017 / speelduur: ± 120 minuten

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Koerier Duivenfilms © 2024